Заходи музею на червень 2023

До музею в червні 2023! Що подивитись?

 

01-30/06  Виставка «Оригінальний експонат» «Дрібна пластика»  фаянс. ХХ ст., Галерея мистецтв

 

Фондова колекція Кам’янець-Подільського музею налічує більше 2500 керамічних виробів, частину якої становлять фаянсові статуетки Полонського художнього заводу кераміки – один із найстаріших на Україні. А його високохудожня продукція отримала всесвітнє визнання. 

 

01/06 Акція «Мистецький подарунок», Галерея мистецтв

 

Художній відділ музею дарує кожному відвідувачу мистецький подарунок. Кожен турист матиме змогу обрати собі до душі романтичний сюрприз – сувенір, що виготовлений добрими руками та щирим серцем.

 

 

01-30/06 Виставка дипломних робіт студентів коледжу культури і мистецтв «Ретроспектива образів і вражень», Галерея мистецтв

 

Це дипломні і курсові роботи студентів виконані впродовж 20 років – від 2002 по 2022 рік виконання. Роботи що представленні на виставці показують весь спектр захоплень, досліджень, переживань, студентів. Вони відображають етнографічну спадщину та історичні події в Україні, легенди місцеві та різних народів світу, розкривають характери літературних образів та відтворюють особистий стан душі студента, показують захоплення творчістю відомими художниками та зображають мистецькі об’єкти з історії світового та українського мистецтва, а також змальовують багато інших тем та завдань.

 

01-30/06  Тематична виставка до 125-річчя кам`янецького художника Олександра Грена «Подолянка», Галерея мистецтв

 

На виставці представлені творчі роботи митців виконаних у різних техніках з власним баченням подільської дівчини-жінки «Подолянки».

 

 15-30/06 Персональна виставка живопису Віталія Залуцького, Галерея мистецтв 

 

20/06 III-й круглий стіл «Від аристократії до еліти: домодерні та модерні ідентичності, ієрархії та середовище правлячої верстви»

 

23-30/06  Персональна виставка живопису "Український колорит" Петра Ігнатьєва, Виставкова зала

 

Картини на виставці об’єднує краса української природи у товаристві з картинами про Європейський союз. На картинах зображено весну, літо, осінь, зиму і карпатські краєвиди. Позитивна гармонія картин дарує гарний настрій і задоволення.

01-30/06 Виставка «Кам`янецькі ноти і крила Щедрика», Ратуша

 

 На виставці  представлено унікальні документальні раритети з історії «Щедрика» та його англомовного бренду – колядки «Carol of the Bells» з колекції Анатолія  Паладійчука

 

Постійно діючі виставки музею