Заходи музею на серпень 2023

До музею в серпні 2023! Що подивитись?

 

01-31/08  Виставка «Оригінальний експонат» Скриня для рукоділля ХХ ст. та нитки D·M·C , Галерея мистецтв

 

Рукоділля – дуже творче та приємне заняття, але часто воно супроводжується хаосом на робочому місці. Це зрозуміло, адже в такому творчому процесі використовується велика кількість різноманітного дрібного матеріалу. Тому здавна, щоб позбутись «творчого хаосу», почали використовували, як наразі їх називають, «органайзери». Найдавніші та найпопулярніші з них – скрині. Тож у серпні Галерея мистецтв у рамках проекту «Оригінальний експонат» презентує скриню для рукоділля початку ХХ століття!

 

01-13/08  Персональна виставка живопису "Ніжність природи" Петра Ігнатьєва, Виставкова зала

 

Гарним настроєм автор ділиться з відвідувачами через свої яскраві роботи, передаючи враження замилуванням від подорожей рідною Україною і не тільки… З його робіт ми відчуваємо радість та затишок, неймовірну жагу до життя, любов.

 

9-12/08 Квест «Камянець молодіжний»

 

Якщо ти рідко заглядаєш у паспорт, і в душі тобі завжди 16
Коли ти легко залишаєш зону комфорту
Коли твій рівень життєвої енергії зашкалює
Якщо ти не боїшся мріяти і говорити про свої бажання вголос.
Тоді тобі до нас, зареєструйся і стань учасником квесту "Кам'янець молодіжний"

 

Умови квесту: реєстрація обов'язкова, відкрита з 9/08 , дедлайн - 10/08/23 18.00

Вікових обмежень НЕМАЄ

 

14-31/08 Фотовиставка Олеся Навроцького «Початок великої війни», Галерея мистецтв

 

Олесь Навроцький - фотожурналіст, який зміг знаходитися в епіцентрі подій під час першого місяця великої російсько-Української війни фіксував він це до того моменту як його самого важко не поранили. Його об'єктив уважно реєстрував кожен момент - біль, страх, героїзм та надію людей, які опинилися на передовій військових подій 

Ця виставка відображає період, який збудив глибокі переживання у всьому світі та став важливим віхою в історії України а подій що відбувались змінили долі багатьох.

Ви побачите відважних солдатів, які відправилися на фронт, небайдужих медиків, що боролися за життя поранених, та героїчних цивільних, які допомагали у найважчі моменти військовому зусиллю. Фотографії вражають своєю деталізацією та емоційністю, допомагаючи нам зрозуміти, які випробування переживали люди того часу.
Ця фотовиставка - не лише пам'ятник тим подіям, але й нагадування для нас про нелегку долю тих, хто стояв на передовій великої війни. Вона має на меті зберегти пам'ять про ті страшні події.
 

 

15-30/08 Персональна виставка творчих робіт Евеліни Горанської "Грані таланту", Виставкова зала


"Я дуже люблю малювати і вчитись чомусь новому. Тому картини в мене написані в різних техніках. Але особливе місце в моєму серці займає малювання епоксидною смолою". 

 

 

23/08 Квест «Знайди прапор в Кам“янці»

 

до Дня Державного прапора України (23 серпня) запрошує усіх бажаючих взяти участь у квесті "Знайди прапор у Кам'янці"

Умови: Реєстрація обов'язкова, відкрита з 19.08.2022 р.,12 .00. дедлайн - 22.08., 18.00

 

24/08 Акція «Мистецький подарунок», Галерея мистецтв

 

Художній відділ музею дарує кожному відвідувачу мистецький подарунок. Кожен турист матиме змогу обрати собі до душі романтичний сюрприз – сувенір, що виготовлений добрими руками та щирим серцем.

 

 

01-31/08 Виставка дипломних робіт студентів коледжу культури і мистецтв «Ретроспектива образів і вражень», Галерея мистецтв

 

Це дипломні і курсові роботи студентів виконані впродовж 20 років – від 2002 по 2022 рік виконання. Роботи що представленні на виставці показують весь спектр захоплень, досліджень, переживань, студентів. Вони відображають етнографічну спадщину та історичні події в Україні, легенди місцеві та різних народів світу, розкривають характери літературних образів та відтворюють особистий стан душі студента, показують захоплення творчістю відомими художниками та зображають мистецькі об’єкти з історії світового та українського мистецтва, а також змальовують багато інших тем та завдань.

 

01-31/08  Тематична виставка до 125-річчя кам`янецького художника Олександра Грена «Подолянка», Галерея мистецтв

 

На виставці представлені творчі роботи митців виконаних у різних техніках з власним баченням подільської дівчини-жінки «Подолянки».

 

01-31/08 Виставка «Кам`янецькі ноти і крила Щедрика», Ратуша

 

 На виставці  представлено унікальні документальні раритети з історії «Щедрика» та його англомовного бренду – колядки «Carol of the Bells» з колекції Анатолія  Паладійчука

 

Постійно діючі виставки музею